Mosógép ékszíjtárcsa baráti áron

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a fürdőszobában halomra áll a ruha, a mosógép ékszíjtárcsa meghibásodása viszont meghiúsítja a nagymosást. Sajnos senki nincs védve a problémától. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy még a méregdrágán vásárolt nagy berendezések is, a fokozott használat miatt, időről-időről hibát jeleznek az üzemeltetésük során.

Az ékszíj is elszakadhat

A mosógép ékszíjtárcsáján lévő ékszíj is felmondhatja a szolgálatot, bár ez nagyon ritka jelenség. Ezek az alkatrészek ugyanis a legmasszívabb komponensei a mosógépeknek, és rendszerint túl is élik magát a készüléket. Persze nincs elnyűhetetlen alkatrész, így olykor-olykor az ékszíj a ludas, ám a mosógép ékszíjtárcsájának az eltörése mégis gyakoribb oka a problémának.

Nem forog a dob?

Valószínű eltört a mosógép ékszíjtárcsa!

A tapasztalt mosógépszerelők szerint a dob „nemforgásáért” az eltört ékszíjtárcsa tehető meg felelősnek. A szóban forgó alkatrészt megjavítani nem lehet, az egyetlen megoldás a csere. Nem kell azonban kétségbeesni, ugyanis a mosógép ékszíjtárcsa baráti árának köszönhetően alig fogjuk megérezni a vásárlást. A Netlap háztartási gépalkatrész termékei legalábbis roppant kedvező áron érhetők el.

Mosógép ékszíjtárcsa alkatrész